Gemeentewinkel

U bent hier: Home » producten » uittreksel uit basisregistratie personen brp opvragen

Gemeentewinkel

Uittreksel uit basisregistratie personen (BRP) opvragen

In de basisregistratie personen (BRP) staan gegevens van alle inwoners van Nederland. U kunt een kopie van uw eigen gegevens opvragen. Dit heet een uittreksel. Hierop staan onder andere uw naam, geboortedatum, geboorteplaats en huidige adres. Instanties kunnen om een uittreksel uit de BRP vragen. U kunt bijvoorbeeld aan een woningstichting laten zien dat u ingeschreven staat bij de gemeente.

Zo vraagt u een uittreksel uit de basisregistratie personen aan:

• Log in met uw DigiD bij uw gemeente.
  • Vul uw gegevens in.
  • U betaalt het uittreksel online bij de aanvraag.
  • U krijgt het uittreksel binnen 7 werkdagen thuisgestuurd.

Een uittreksel uit de Basisregistratie personen kost € 9,30 (tarief 2017).

De kosten voor een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) zijn € 12,90 (tarief 2017).

Contact

Dit kan direct online met het digitale aanvraagformulier. Wilt u liever persoonlijk langskomen? Maak dan eerst een afspraak; kijk bij formulieren.